2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

Plusz egy bejegyzés a kilencedik napunkról

A mai nap nem kezdődött valami jól. Éjszaka alig tudtam elaludni, plusz Gábor ébresztőjére ébredtem fel. Reggel 7-kor lementünk Leventével és Balázzsal reggelizni. Reggeli után siettünk a buszhoz, amit sikeresen el is értünk. Onnan metróval mentünk tovább. Mikor leszálltunk a metróról, elkezdett esni az eső. Sajnos emiatt sietnünk kellett, nem volt ernyőnk.

Munkahelyre beérve gyorsan átöltöztünk, és már mentünk is a konyhára, ahol Ricsi már várt minket. Elkezdtem dolgozni, mikor Ricsinek el kellett mennie, úgyhogy nekem kellett megcsinálni a rakott cukkinit és a paradicsommártást. Mikor ezzel végeztem, csirkemellet kellett csíkoznom. Utána elő kellet sütnöm. Nagyon jó érzés, hogy teljesen rám bízza már a konyhát. Ebéd előtt kicsit pihentünk, aztán elkezdődött az ebéd. Mikor lement az ebéd, gyorsan összetakarítottunk Leventével és elindultunk a szállásra.

Mikor a szállásra értünk találkoztunk Noémivel, Lacival és Evelinnek. Én Noémiékkel elmentem városnézésre, Levente otthon maradt. Megnéztük a Mozart emlékművet, utána elmentünk a Mariahilfer strasse nevű sétáló utcára, ahol apukámnak még vettem valamit a szülinapjára.

Mivel késő volt már, meg az eső is elkezdett újra esni, elindultunk vissza a szállásra. Ott találkoztunk a többiekkel és elmentünk vacsorázni. A vacsora burgonya krémleves volt meg tojásos nokedli. Vacsi után felmentünk a szobánkba pihenni és megírni a munkanaplókat. Én éppen most írom a sajátomat és remélem jó lesz. Remélem, ma este nem lesznek fent olyan sokáig Balázsék, mint tegnap. Ezzel zárom soraimat.

0415_Dobos_TabiL_SümegA 0415_TabiL_SümegA

Sümeg Attila

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!