2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

10. nap Sümeg Attila

A mai nap rosszul kezdődött, mert ma megint ma megint korán kellett kelnem. Sajnos ezen a héten minden nap reggel kell mennem dolgozni, de bezzeg Leventének meg délre kell csak mennie dolgoznia. Reggel, mikor felkeltem Balázst is fel kellett keltenem. Utána összekészülődtünk, és lementünk reggelizni.

Reggeli után Balázzsal és Rékával elmentünk dolgozni. Útközben Balázs leszállt, utána én és végül Réka, szépen sorban. Mikor leszálltam a metróról, gyorsan elsétáltam az étteremig. Mikor beértem, gyorsan átöltöztem és siettem a konyhára. Ricsi már várt engem. Az elején hagymát kellett vágnom, közben Ricsivel beszélgettünk mindenféléről. Utána paprikás krumplit csináltam és spárga krémlevest főztem. Utána salátát kellett vágnom és hamburger húst elősütnöm. Utána elkezdődött az ebédeltetés. A la carte-ozás közben megjelent Noémi, és Ricsivel aláíratott még pár papírt, utána elment. Mikor lement az ebéd gyorsan kitakarítottuk a konyhát, utána Levente hazamehetett, én pedig ott maradtam elszívót takarítani. 16.30-kor mentem el az étteremből.

Utána bementem a Müllerbe megvenni Tomi szülinapi ajándékát, és siettem vissza a szállásra. Onnan elmentünk mindannyian Tomiért. Onnan siettünk vissza a szállásra. Mikor hazaértünk, gyorsan elmentünk vacsorázni. Vacsora után felköszöntöttük Tomit. Utána felmentünk a szobánkba és oda adtuk neki az ajándékát, aminek nagyon örült. Utána elmentünk fürdeni és lefeküdtünk aludni.

0419_Tomi_szülinap_OT_SA

Attila

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!