2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

Tizedik nap

A mai napon ismételten Attila ébresztőjét hallottam meg először, de kein problem, mert pikk-pakk visszaaludtam. 8-kor felkeltem, és gyorsan felébresztettem O. Tamást, akivel lementünk reggelizni. Megkentem a 3 nutellás zsemlémet, majd meg is ettem. Utána felmentünk, én gyorsan letusoltam, megcsináltam a hajamat, megborotválkoztam.

10 órakor elindultam dolgozni, ma csak 11-re kellett bemennem. A metrón ülve elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen lesz a mai napom. A Bistróhoz érve észrevettem, hogy nagyon sokan vannak az étteremben. Már ott már éreztem, hogy jobb lenne, ha visszafordulnék. De persze nem, beálltam melózni, pörögtem, mentem ezerrel. Négy óra meló után hazaindultam, Attila még bent maradt, főzni és utána takarítani.

Mikor hazaértem, a közös helységben megtaláltam a többieket. Utána felmentem kicsit a csajokhoz a szobába beszélgetni és pihenni. Aztán kajáltunk. Utána felmentünk a Rékával a szállásunk mögötti hegyre. Sokat dumáltunk. Aztán visszaindultunk a szállásra.

Utána mind elmentünk a Tomikáért, mert ma van a születésnapja. Megleptük, amikor jött ki a munkahelyéről. Hazaértünk, együtt az ebédlőben megvacsiztunk. Tomi szülinapjára hoztak a lányok cup cake-eket, amiken 17 gyertya lángolt. Utána felmentünk a szobánkba és külön fiúk is felköszöntöttük.

0419_Dobos_TL_SA 0419_OT_szülinap5  

Tabi Levente

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!