2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

11. nap

Reggel időben felkeltem. Tegnap kipihentem magamat, így már nem keltem olyan fáradtam, mint a többi nap, mikor dolgozni mentem. Szokásosan, időben beérkezve a munkahelyre, elkezdtük a munkát. Cseréltünk Gáborral, most ő bent volt, én pedig kint a placcon a vendégeknél.

Minden szokásosan ment: lerámolás, asztal letörlése és a visszaterítés. Most nem voltak olyan sokan, így néha-néha besegítettem a pult töltésében, feltöltöttem a kifogyott lekvárokat, letöröltem a müzlis pultot, feltöltöttem a tányérokat. Hamar lement a reggeli idő, és már pakolhattunk is be majdnem mindent, mivel egy kb. 40 fős csoportot vártunk ebédelni. Megterítettük az asztalokat, rendbe tettük a pultot, majd feltöltöttem a müzliket és a többi ropogtatni valót.

Még pár dolog maradt ebéd utánra is, pl. törölgetni kellett. Majd segítettünk a bankettot megcsinálni, és miután kipakoltunk csak lerámolni kellett. A munka vége felé engem behívtak az étterembe, hogy segítsek a csoportot csinálni. A főételeket kellett kivinni a vendégeknek, majd lerámolni, és végül a desszertet kivinni. Miután lement az ebéd, letakarítottuk az asztalokat. Majd hátul is rendet kellett tenni, sok minden volt, amiket lerámoltunk, plusz még, ami a bankettről visszajött, azt mind-mind el kellett mosni és törölni.

De időben végeztünk, igaz az egy órás munkaidő vége után maradtunk túlórázni, de szívesen ottmaradtunk, legalább láthattuk, hogy hogyan zajlik itt náluk egy ilyen csoportos ebédeltetés. Munka után visszajöttünk a kollégiumba, ahol páran közösen késői ebédet ettünk. Kicsivel később Levente eljött velem a boltba, majd mikor visszajöttünk, néztünk közösen egy filmet. Vacsoráztunk és utána Noémi segítségével kicsit papírmunkáztunk. Miután végeztünk, a fiúk elmentek futni, mi csajok meg készülődtünk a lefekvéshez. Tartalmas nap volt a mai. 🙂

0420_JókutiG_JárayZs

Járay Zsófia

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!