2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

Vége. (Orbán Tamás)

Reggel, amikor felkeltem, nem akartam elhinni, hogy itt a vége. Egy szempillantás alatt eltelt ez a 2 hét. A reggeli rutinok után még összepakoltam, ami tegnap este kimaradt. Utána lementünk reggelizni. A gyors reggeli után már pakoltuk is be a bőröndöket a buszba, és indultunk.

Elég hosszú út volt, mert belefutottunk egy szép kis dugóba. Félúton kitettük Zsófit és Lacit egy benzinkútnál, mert nekik úgy könnyebb volt a hazaút. 13.30-ra megérkeztünk az Aréna szállodához. Amint leszálltunk a buszról, mindenki elköszönt mindenkitől, és már ment a dolgára.

Összességében egész jó volt ez a 2 hét. A munka jó volt, sok új dolgot tanultam, és jó volt kicsit használni az idegen nyelvet. A munkatársak kedvesek és segítőkészek voltak. A csapat nagyon jó volt. Igazából csak most rázódtunk össze igazán a végére, amit nagyon bánok. Remélem, hogy még látni fogom őket. Röviden és tömören ennyi volt ez a 2 hét. Örülök, hogy részt vehettem ebben a programban. Először nem akartam elmenni, de végül nem bántam meg.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha van ilyen lehetősége, akkor ne hagyja ki!

Orbán Tamás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!