2016. A Danubius Tanulóverseny győztesei Európában

Összefoglaló (Jókuti Gábor)

Vasárnap kezdődött meg a 2 hetes túra. Az utazás során összeismerkedtünk már azért elég rendesen. Leventével beszélgettünk nagyon sokat. Kitárgyaltunk mindent. 🙂

Hétfői napon az Austraning megmutatta mindenkinek a munkahelyét. Utána ott maradtunk a Mercure-ben. Megmutatták, mi hol van. A keddi napon szabadnaposak voltunk Balázzsal, Zsófival, és Tamással. Elmentünk először az Ernst Happel stadionhoz, majd elmentünk a Stephansdomhoz. Ez egy egész napos program volt.

Következő napokban dolgoztunk, de utána is sokat ökörködtünk a srácokkal. Biliárdoztunk, csocsóztunk, csajoztunk, elmentünk focizni. A vasárnap is túráztunk. Először elmentünk a schönbrunni kastélyhoz, majd az Operához, ahol találkoztunk az idegenvezetővel. Nagyon sok mindent megmutatott nekünk Bécsben. Utána elmentünk a Práterhez, ahol a srácok jó sok pénzt elszórakoztak 🙂 

A második hét is munkával telt el, meg pihenéssel. Utolsó napon, pénteken, a brigáddal közösen elmentünk vacsorázni, ami nagyon jó hangulatban telt.

Összesítve ez egy felejthetetlen két hét volt. Hatalmas emlék.

A srácokkal nagyon jól összeismerkedtünk, úgyhogy szerintem tartani fogjuk még a kapcsolatot. Hiányozni fognak. Ezzel búcsúznék. Jókuti Gábor voltam.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!